Trainingen

De clubkampioenschappen zijn weer afgelopen dat betekent dat er ook een kleine verandering gaat plaatsvinden in de frequentie van het trainen. Tot aan de Open Alphense blijven we gewoon trainingen aanbieden.Deze trainingen zullen worden verzorgd op de dinsdagavond. De trainingsgroepen van Robert (1t/m4) en Michel (5 tm H2) zullen worden samengevoegd tot één groep. Robert zal deze trainingen verzorgen. De trainingstijd blijft ongewijzigd van 20.30uur tot 22.00 uur. De trainingen voor de groep van Marcel (team 9 en verder) zijn (zoals aan de groep medegedeeld) afgelopen. Spelers uit deze groep die toch nog geïnteresseerd zijn in een paar trainingen kunnen in overleg aanhaken bij de trainingsgroep van Robert. Voor de jeugdleden die met deze laatstgenoemde groep mee trainden verandert niets. Zij blijven gewoon op dinsdagavond om 19.00 uur trainen.

Voor de volledigheid: vanaf heden worden de trainingen voor senioren dus alleen op de dinsdagavond verzorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes + 1 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>