Gastenboek

23 reacties op “Gastenboek

 1. Hallo allemaal, volgende week woensdag zul je mij aantreffen bij de hal voor de zomerbadminton-kaartjesverkoop. Zoals jullie weten kost een kaartje voor de avond € 4.50. Nu ben ik echter een actie gestart (net als al mijn collega’s) om geld in te zamelen voor de prachtige non-profit organisatie Orange Babies (meer info op http://www.orangebabies.nl). Mijn vraag aan eenieder zal die avond zijn om iets (al is het bijvoorbeeld maar de € 0.50 die je terug zou moeten krijgen voor 1 kaartje) te doneren in de donatie-box die ik op de tafel zal hebben staan. Alle kleine beetjes helpen dus ik hoop dat ik op jullie steun mag rekenen..Naast 23 juli zal ik ook op 6 augustus de kaartverkoop verzorgen met uiteraard dezelfde insteek. Tot volgende week!

  • Gezien de dag van nationale rouw zal ik vanavond tijdens de kaartjesverkoop niet actief bezig zijn met het geld ophalen voor Orange Babies **RESPECT** Petra

   • Goedemorgen, bedankt aan iedereen die afgelopen woensdag, op een toch zwaar beladen dag voor NL, iets heeft gedoneerd voor Orange Babies. Eén opmerking die ik kreeg: ‘Hoe erg ook: het leven gaat door en er hoeven niet nog meer baby’s/kindjes te sterven dus ik geef graag een kleine bijdrage!’ Ik zie jullie echter graag op 6 aug weer voor ‘mijn tafeltje’ en dan zal Orange Babies wat mij betreft iets meer in beeld zijn.
    Petra

 2. LET OP!!

  Deze week is de hal gesloten op dinsdag 22 en vrijdag 25 oktober 2013, ivm de herfstvakantie. Er is geen training deze week.
  Op woensdag 23 oktober 2013 vrij spelen vanaf 2000 uur.

  Frans Veraart
  BC Flair – Secretaris

 3. ATTENTIE

  Op woensdag 18 september is het in Alphen aan den Rijn Jaarmarkt en is de Limes sporthal gesloten.

  Er is die avond dus geen badminton mogelijk!!

  Frans Veraart
  BC Flair – Secretaris

 4. De barcom zoekt nog voor twee momenten barversterking:
  Woensdag 28 augustus (1 persoon)
  Vrijdag 30 augustus (2 personen; Flair zal in de hal zijn, maar ook de KNVB heeft voor voetballen een zaal 20.30-22.30)
  Geef het even door via barcom at bcfair punt nl

 5. Weet iemand waar ik het online wedstrijdschema kan vinden? Of is dat nog niet helemaal officieel bekend?

 6. Hallo allemaal!
  Als ik het goed heb is onze jeugd afgelopen weekend op kamp geweest.
  We zijn erg benieuwd hoe het daar geweest is!
  Oké, het weer kon een stuk beter, maar hoe hebben jullie het gehad?

  • We zijn inderdaad vorige week op kamp geweest. Het weer was niet echt denderend, waardoor we diverse buiten-onderdelen hebben moeten schrappen- of aanpassen, maar het is echt geweldig geweest. We hebben een leuk, maar vermoeiend weekend achter de rug.

 7. Wie wil op een van de woensdagen in juli en augustus (muv 28 augustus) kaartjes verkopen voor het ZomerBadminton? het kost je 1 uurtje (1930-2030) maar je mag die avond wel gratis spelen!!
  Laat dit weten aan Frans Veraart, secretaris@bcflair.nl.
  dank voor de medewerking

  • Helaas hadden Tom en Rody elkaar een kopstoot gegeven, waardoor een wenkbrauw wat hechtingen nodig had. Daarbij is Arco door zijn enkel gegaan. Gelukkig geen blijvende schade. En dan toch nog 4e worden, klasse!

 8. Komt iedereen het seizoen afsluiten? Schrijf je ook in voor de BBQ op 15 juni! Daarna nog even feesten in de kantine :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


twee − = 1

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>