Jeugd

Word jij ons nieuwe toptalent?

Badmintonnen kan iedereen, gezellig op straat of op de camping. Maar echt badmintonnen leer je pas als je trainingen volgt.

Tijdens de trainingen leer je spelregels, slagen en looptechniek door oefeningen, spelletjes en ook wedstrijden. Al onze trainers/begeleiders zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Deze verklaring draagt bij aan de ambitie van BC Flair om een veilig sportklimaat voor al onze jeugdleden te bieden.

De trainingsgroepen bij BC Flair zijn ingericht naar spelniveau en in mindere mate naar leeftijdsklasse. Flair organiseert diverse trainingen op maat: ieder kind speelt in een groep waar hij het beste in past, qua spelvaardigheid. We proberen de indeling van de groepen ook te koppelen aan de competitieteams. Hierdoor wordt de training meer competitiegericht en train je alvast samen met je competitieteam voor de wedstrijden. Regelmatig wordt in overleg met de trainers besproken hoe de vorderingen van de kinderen zijn en wordt bekeken of iemand kan doorgroeien naar de volgende groep.

Meer weten?

Wil jij trainen en badmintonnen bij BC Flair? Neem contact op via info@bcflair.nl en kom een paar keer langs om proef te spelen. Rackets en shuttles worden door BC Flair beschikbaar gesteld. Zorg er zelf wel voor dat je sportkleding en goede zaalschoenen hebt.