Lid worden

Wil jij ook bij ons badmintonnen? Informatie over Flair? Afspraak maken?
Voordat je jezelf als lid aanmeldt, wil je natuurlijk de sfeer proeven en ondervinden of badminton jouw sport wel is! Dat kan allemaal bij BC Flair!

Neem contact met ons op, voor meer informatie of om een afspraak te maken om eens langs te komen. Je kan natuurlijk ook spontaan langskomen of met iemand meegaan die je al kent, voor ons is het prettig als je vooraf even contact opneemt. Mail naar: info@bcflair.nl of pak de telefoon en bel naar Arnoud Kirchhoff: 06-26948991.

Je wordt opgevangen door iemand van het leden-opvang-team, je krijgt een introductiepas en kunt meteen dezelfde avond al meedoen. Heb je geen racket bij je? Geen probleem! Wij hebben voldoende leenrackets. Zo mag je drie keer gratis uitproberen of de badmintonsport en BC Flair jou bevallen. Als je daarna besluit dat dit jouw sport is, kan je lid worden van onze club. Dan kun je deelnemen aan trainingen, toernooien, competitie en ontvang je 2x per maand onze flair-email.

Zo word je lid van BC Flair!
Wij hebben een online inschrijfformulier. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Na inschrijving zullen wij z.s.m. met u contact opnemen om verdere afspraken door te nemen. Indien u dit wenst, kunt u ook een inschrijfformulier bij iemand van het bestuur of bij het ledenopvangteam afhalen en invullen.
Inschrijven jeugdleden
Inschrijven senioren

Contributies
In het overzicht hieronder kun je zien wat de contributie jaarlijks bedraagt. De onderstaande tarieven zijn voor een jaar badmintonnen bij BC Flair. Bepalend is de leeftijd bij aanvang van het seizoen. Het seizoen loopt van 15 aug. tot 15 aug.
Mocht je op een ander moment dan aan het begin van het seizoen, in september, lid worden, wordt de contributie uiteraard evenredig aangepast aan de duur van het op dat moment nog te spelen seizoen.
Ondergenoemde prijzen gelden voor het seizoen 2016/2017 en zijn inclusief het lidmaatschap bij Badminton Nederland. Shuttles voor trainingen, vrijspelen en competitie worden beschikbaar gesteld. Wij hanteren geen inschrijfkosten.

Pupillen (6 t/m 10 jaar) inclusief trainings/competitiebijdrage 110,00
Junioren (11 t/m 17 jaar) inclusief trainings/competitiebijdrage 152,00
Senioren (18 jaar en ouder) exclusief trainings/competitiebijdrage 178,50
Trainingsbijdrage Senioren Competitie per avond (1,5 uur) / per jaar 50,00
Trainingsbijdrage Senioren Recreatief per avond (1 uur) / per jaar 35,00
Competitiebijdrage (alleen voor senioren die competitie spelen) 45,00
Gezinskorting 3e gezinslid 7,50
Gezinskorting 4e gezinslid 10,00