Toernooien

Het spelen van toernooien hoort bij de fanatieke kant van een Flairder. Naast het spelen van competitie, zijn er vele mogelijkheden om je krachten te meten met andere badmintonners. Zowel bij Flair zelf (het befaamde Open Alphense) of bij verenigingen uit de omgeving.

De website waar in principe alle toernooien op te vinden zijn, is www.toernooi.nl. Met onderstaande link zie je welke toernooien er de komende tijde gespeeld worden in de omgeving van Alphen aan den Rijn:

Toernooien tussen 1 juli  2014 en 31 okt 2014

Daarnaast zijn er regelmatig Flairders die het een stuk verder weg zoeken. Zo hebben we al meerder malen gespeeld in Groningen, Enschede of zelfs Luxemburg! Als er weer een toernooi op de planning staat, wordt dat via de site of via het mededelingenbord in de kantine bekend gemaakt. En heb je zelf een leuk toernooi gevonden waar je met een groepje heen zou willen gaan, laat het weten aan de TC, dan kunnen we je helpen om dat te organiseren!

Andere aangekondigde toernooien:

* op zaterdag 11 okt 2014 wordt het jaarlijkse jeugdtoernooi van Network in Hardinxveld-Giessendam gehouden. Is voor leeftijdsgroepen 2 tm 5 klasse D-G en voor groep 1 klasse C-G. Zeker geschikt voor beginnende jeugdspelers.